Workshops

Workshop dagmake-up

Een frisse blik, waar leg ik mijn accenten, hoe verdoezel ik mijn minpuntjes én hoe kan ik dagelijks de beste versie van mezelf zijn ? Tijdens een workshop (privé of in groep) komen al deze aspecten aan bod, we focussen op een mooie, stralende dagmake-up. We doorlopen de verschillende stappen van verzorging, mooie basis voor de huid, ogen tot lippenstift.
Tijdens een workshop van gemiddeld 2-2,5u leer je alle basics om de volgende dag zelf aan de slag te gaan !
Ik kies bewust voor natuurlijke skincare in combinatie met minerale make-up,
gezond voor je huid, aangeraden door dermatologen & cruelty free !


Advies skincare en/of make-up

Wil je graag starten met natural skincare of minerale make-up en wil je daarin mijn advies ? Boek dan een testmoment, daarin geef ik kort wat uitleg over de producten en adviseer ik je ideale match qua producten.
Hoe verschilt dit van een (privé) workshop ?
Tijdens een workshop voorzie ik een 2-tal uren de tijd voor jou of in groep, daarin overlopen we stap voor stap je dagelijkse nieuwe routine. Ik doe voor en jij doet het na, je kan al je vragen stellen, we overlopen dan ook samen je producten.
Tijdens een advies moment, doe ik vooral het werk 🙂 en kijk je mee, dit neemt ook maar een 20-tal minuutjes in beslag, maar je krijgt natuurlijk wel wat tips en tricks mee naar huis.
Het advies moment is gratis indien je producten aankoopt t.w.v minimaal €45.

Workshop make-up voor de rijpere huid

“kan ik mijn rimpels minder zichtbaar maken ?”, “gebruik ik blinkende of matte oogschaduw ?” of “heb je tips voor lippenstift, het lijkt sneller tussen de lijntjes te kruipen ?” dit zijn maar enkele vragen die ik vaker krijg van klantjes met een rijpere huid. Tijdens deze workshop focussen we op al deze vragen en zoveel meer ! Een mooie dag make-up creeëren met extra aandacht voor een veranderde huid.
Ik kies bewust voor natuurlijke skincare in combinatie met minerale make-up,
gezond voor je huid, aangeraden door dermatologen & cruelty free !

Ik heb interesse !
Hoe contacteer ik je best ?
Ga naar de contactpagina en kies de optie “workshop” en vermeld voor welke optie je interesse hebt in combinatie met voorkeursmomenten (weekend, avond, door de week). Ik contacteer je snel !