Bruiden

Eerst zei je YES op het aanzoek , daarna zei je (misschien) al YES tegen het trouwkleed van je dromen & uiteindelijk moet natuurlijk het volledige plaatje kloppen.. daar zorg ik mee voor ! Zo kan jij vol vertrouwen toeleven naar jullie mooiste dag.

Tijdens de proefsessie die we een 8 tot 10-tal weken voor jullie trouwdag inplannen, kijken we samen naar een look die perfect past binnen jullie droomplaatje.. je kan zelf al wat ideeën verzamelen en dan kijken we samen met de moodboards naar de perfecte look. Nadat jij YES zegt tegen het volledige resultaat.. kan het aftellen echt beginnen !

Het trouwseizoen van 2024 is alweer gestart, en de boekingen gaan zeer vlot. Deze data zijn reeds volboekt en bevestigd:
MEI + JUNI : volledig volboekt
JULI : 5, 6, 12, 13 + 20 juli
AUGUSTUS : volledig volboekt
SEPTEMBER : 7, 13 + 14 september
OKTOBER : 4 + 11 oktober

Trouwen jullie op een andere datum als hier boven vermeld, kan het zijn dat ik nog een plekje heb. Vaak heb ik al een boeking in de vroege ochtend of net op de middag en kan ik dus nog combineren. Vandaar is het héél belangrijk dat je info in het contactformulier zo gedetailleerd mogelijk is op vlak van locatie + dagplanning… zo heb jij het snelst een duidelijk antwoord van me.

Ook 2025 belooft een knaller van een trouwseizoen te worden, er zijn al enkele weekends in optie, wacht niet te lang met je aanvraag om je plekje te verzekeren.